Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:120334 kpl


Eläinpalvelu TassuRiihi tarjoaa sekä ryhmissä tapahtuvaa koulutusta että yksityisopetusta. Lisäksi hoidan ongelmakäytöksiä, oli kyseessä sitten koira, jonka käytös hihnassa kaipaisi parantamista, koira joka yksinollessaan tuohoaa asunnon tai koira joka vartioi aggressiivisesti lelujaan tai vaikkapa ruokaansa. 

Käytän kaikessa koulutuksessani hyväkseni uusinta koirien käytöksestä tehtyä tutkimustietoa. Uusien käytösten opetuksessa käytän operanttia ehdollistamista, johon esimerkiksi naksutinkoulutus perustuu. Et kuitenkaan tarvitse naksutinta kouluttaaksesi tällä metodilla. 
En koskaan käytä pelottelua, fyysisiä rankaisuja tai pakotteita, edes käytösongelmien hoidossa, sillä vaikka saattaisi näyttää siltä, että ne hetkellisesti toimivat on todennäköistä, että ongelmakäytös varsin nopeasti palaa takaisin ja usein vielä entistä pahempana.

Koiran käytökseen on aina olemassa syy, eikä se syy koskaan ole omistajan ärsyttäminen. Remmissä räyhäävä koira on esimerkiksi usein peloissaan, koska se ymmärtää remmin rajoittavan sen pakenemismahdollisuutta. Niinpä ainoa keino saada pelon aiheuttaja kauemmas on murina, hyökkäily ja haukkuminen. Joskus ongelmakäytöksen taustalla saattaa olla kipu tai muut terveydelliset ongelmat. Ongelmien taustalta saattaa löytyä monenlaisia syitä, mutta oli kyse sitten remmissä räyhäämisestä, yksinolosta tai vaikkapa tavaroiden vartioinnista, ei käytösongelmien kanssa kannata jäädä yksin. Mitä nopeammin ongelmaan puututaan, sitä helpompi on käytöstä muuttaa.ONGELMAKOIRAKOULUTUS

Lähden käytösongelmien hoidossa liikkeelle siitä, että jokainen tapaus on yksilöllinen, eikä yhtä, yleistä kaikille sopivaa niksiä ongelman hoitamiseksi ole olemassa. Käytösongelmia hoidettaessa onkin tärkeää aivan aluksi kartoittaa tarkasti koiran nykytilanne sekä omistajan omat tavoitteet. 

Ennen ensimmäistä tapaamista pyydän asiakkaita täyttämään alkuhaastattelulomakkeen, jonka avulla saan yleiskuvan tilanteesta. Ensimmäisen tapaamisen aikana (kotikäynti) käymme asiakkaan kanssa yhdessä tarkemmin läpi miten ja missä ongelmakäytöstä ilmenee, millä tavoin asiakas toivoisi koiran noissa tilanteissa käyttäytyvän sekä mietimme koulutukseen käytettävää aikaa ja resursseja sekä erilaisia keinoja aloittaa koulutus. Tämän ensimmäisen tapaamisen pohjalta laadin koulutusssuunnitelman vastaamaan mahdollisimman tarkasti kunkin yksittäisen asiakkaan tarpeita ja resursseja sekä päätämme mahdollisesta jatkotapaamisesta. Koulutuksen ajan sinulla on käytössäsi sähköpostituki koko ajan.

Ongelmakoirakoulutuksen hinta on 85€/h + kilometrikorvaus 0,70€/km (sis.alv 24%) . Ongelmakoirakoulutuskäynti sisältää käytöskartoituksen sekä kirjallisen koulutussuunnitelman.KURSSIT   

Eläinpalvelu TassuRiihi järjestää kursseja kysynnän ja mahdollisuuksien mukaan. Tarjolla on mm. ohituskursseja, pentukursseja, arkitottelevaisuuskursseja ja kotikoiran Nose Work-kursseja. Tietoa kursseista saat näiltä sivuilta, sekä facebook sivultamme. Kysy myös kurssia tai koulutuspäivää ryhmällesi.YKSITYISOPETUS

Joskus yksityistunnit voivat olla parempi vaihtoehto, jos koira ei esimerkiksi pysty keskittymään ryhmätunneilla ja aika menee vain rauhoittumisen opetteluun. Yksityistunneilla koira pystyy todennäköisesti keskittymään paremmin opeteltavaan asiaan, kun liialliset ulkoset ärsykkeet (mm. toiset koirat) eivät ole tuomassa lisäjännitystä opetteluun. Yksityistunneilla voidaan opetella esimerkiksi arjessa tarvittavia perustaitoja, kouluttamisen perustekniikoita, naksutinkoulutusta, temppuja, tokoa, nose workia ym.

Yksityistuntien hinnat ovat 70€/h + kilometrikorvaus 0,70€/km (sis. alv 24%)