Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:122216 kplHuom! Tällä hetkellä ei pienryhmiä.


Kaipaatko yksilöllisempää opetusta koirasi kanssa? Haluatko kehittyä kouluttajana? Haluatko kouluttaa kotikoirallesi tai pennullesi vahvat arjen perustaidot tai haluatko kenties hioa esimerkiksi jotakin tokon tai rallytokon kisaliikettä? Tervetuloa pienryhmiin!

 

Pienryhmien toimintaidea

Pienryhmissä painotetaan ohjaajien oppimista. Aiheita tunneilla on niin koti- kuin kisakoirillekin esim. hihnakäytös, luoksetulo ja lähellä pysyminen, paikallaolo, rauhoittuminen, luopuminen, kohteiden käyttö, käytösketjut, ärsykekontrolli... Tunneilla käydään läpi asioita, joita voit soveltaa laajasti arkielämässä koiran kanssa. Esimerkiksi vaikkapa kuinka tehdä eläinlääkärikäynneistä rennompia (linkki videoon) Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös kertoa, jos sinulla on toiveita aiheiden suhteen.

 

Pienryhmissä opiskellaan tehokkaampaa kouluttamista ja harjoituksissa tulevat tutuiksi koulutuksen kulmakivet: ajoitus, kriteeri ja vahvistetiheys. Tunneilta saat eväät harjoittelua varten ja treenien välissä harjoitellaan tietysti kotona. Ryhmiin ovat tervetulleita kaiken ikäiset, tasoiset ja rotuiset koirakot! Tavoitteena on iloinen, motivoitunut, rento ja yhteistyöhaluinen koira!


Yhdelle pienryhmätunnille otetaan mukaan maksimissaan kolme koirakkoa. Pienryhmissä jokainen koirakko harjoittelee yksitellen eli koulutustilassa on kerrallaan aina vain yksi koirakko (ellei erikseen sovita). Näin saadaan järjestettyä mahdollisimman hyvät keskittymis- ja oppimisolosuhteet jokaiselle koirakolle.


Voit ilmoittautua mukaan sähköpostilla elainpalvelutassuriihi@gmail.com. Voit ilmoittautua joko yhdelle tai useammalle tunnille omien aikataulujesi mukaan. Huom! Jos kiinnostusta löytyy esimerkiksi vuorotyöläisten keskuudesta, myös päiväryhmä on lisäksi mahdollista järjestää. Tarvittaessa myös jo ilmoitettujen päivien lisäksi voidaan järjestää ryhmä/tunti, jos kiinnostusta on tarpeeksi. Kysy näistä aikatauluvaihtoehtoja jos olet kiinnostunut.